Uw bedrijf in LijstenBoek

LijstenBoek, het adresboek voor de boekenbranche!

Alle professionele Nederlandse en Belgische boekbedrijven en brancheorganisaties kunnen zich laten vermelden in het LijstenBoek.

Wij verstaan onder boekbedrijven: boekhandels, uitgeverijen, grossiers, importeurs, distributeurs en bibliotheken.

Vermelding in LijstenBoek betekent snel gevonden worden door vakgenoten. LijstenBoek is het handboek van de boekenbranche en ligt bij elke boekhandel en uitgeverij.

Wilt u ook een vermelding van uw bedrijf in het LijstenBoek? Dat kan, als u kunt aantonen dat u een professioneel boekbedrijf bent.

 

Criteria

Als boekverkoper beschikt u over een verkoopruimte (een internetwinkel mag ook), kunt u bestellingen uitvoeren en verkoopt u aan eindafnemers. Als uitgever heeft u een duurzaam fonds en geeft u voor eigen rekening en risico boeken of vergelijkbare producten uit.

U bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als boekverkoper, uitgever of grossier, importeur, bibliotheek of distributeur van boeken. U bent btw-plichtig en uw bedrijf is gevestigd in Nederland.

Plaatsing in LijstenBoek is gratis.

Mail uw bedrijfsgegevens incl. een uittreksel van uw KvK inschrijving naar administratie@stipmedia.nl. Binnen 5 werkdagen wordt uw organisatie in onze database geplaatst. Vanaf dat moment kunnen onze abonnees u online vinden en gaan uw gegevens bij de eerstvolgende editie mee in de printuitgave.

Uw bedrijf ook in Lijstenboek